A MAZSISZEM RENDKÍVÜLI KÓSER KÖZLEMÉNYE!

A MAZSISZEM RENDKÍVÜLI KÓSER KÖZLEMÉNYE!


Az Emlékbizottság a korona-vírussal kapcsolatos kormányzati intézkedések végett úgy határozott, hogy a saját rendezvényét, amely március 15.-én a Dohány utcai zsinagóga előtti Herzl Tivadar téren kerülne megrendezésre, a magyar állampolgárok és minden megemlékező védelme érdekében elhalasztja.

A 2017-ben létrehozott Magyar – Zsidó Emlékezet Díjat szervezetünk ebben az évben Elek Judit Kossuth-díjas filmrendezőnek ítélte oda, melyet szokás szerint a március 15-ei ünnepségünkön adtunk volna át. Reményeink szerint im mirce haSem, ha I-ten is úgy akarja, ősszel fogjuk odaadni a kitüntetést az egyesület által kiadandó könyv bemutatásával és mini konferenciával egyidejűleg.

Egyúttal felhívjuk mi is a több ezres létszámú szimpatizánsaink figyelmét a Magyar Kormány által hozott óvintézkedések betartására és együttműködésére. Rosenfeld Dániel Imre kántor alapítóelnök, vallásos magyar zsidóként elengedhetetlen fontosságúnak tartja a világi és vallási vezetők által tett javaslatok mellett, hogyha kislétszámban is, de mindenképpen közösen ill. egyénileg magyarul-héberül mindenki kérje a Mindenható segítségét a továbbá fertőzések megállítása és a már megbetegedett emberek mielőbbi felgyógyulása érdekében, mert önmagában a rituális gyakorlatok korlátozása nem elegendő, ha nincs spirituális segítségkérés-nyújtás. Kérjük, hogy a magyarországi rituális fürdőkben mikvékben is szigorítsanak a szolgáltatások terén! Így legyen! Ámén Shalom www.mazsiszem.hu

http://os.mti.hu/hirek/150796/a_magyar_zsido_szabadsagharcosokert_emlekbizottsag-mazsiszem_kozlemenye
http://os.mti.hu/hirek/150796/a_magyar_zsido_szabadsagharcosokert_emlekbizottsag-mazsiszem_kozlemenye

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük